30 Aralık 2011 Cuma

Mutlu Seneler ! :)

           
            Bir yerde okumuştum; '' Aileniz dışındaki herkes omzunuzdaki çantadan ibaret. Baktınız çok ağır geliyor, bırakın çantayı yere ve yolunuza devam edin. '' İşte 2011 bana bunu öğretti. Dünyanın en zor şeyi sanırdım, özel hayattan insan silmeyi. Meğer ne kolaymış. Değerinizi bilmeyenleri, sizi hak etmeyenleri, sevginize layık olmayanları, size yalan söyleyenleri, arkanızdan konuşanları, güveninizi sarsanları, hep kendini övenleri, '' Sen nasılsın? '' ı zar zor diyenleri, huzurunuzu kaçırmak için can atanları, size '' Ben onu sevmiyorum hiç '' deyip; ilerleyen günlerde o sevmediği kişiyle kolkola gezen karaktersizleri, haftasonu sinemaya sizinle vakit geçirmek için değil de; görmek istediği o film için gelenleri, mutsuzluğunuzla mutlu olanları, aldığı bi eşyayla hava atmaya kalkan '' basit '' insanları, '' bir dakika '' bile düşünmeden silin hayatınızdan.
            Bırakın onlar kendileri gibilerle kurdukları o '' basit '' dünyalarında mutlu olsunlar, siz yolunuza devam edin...
            İnanır mısınız, zaten her şey o kadar dengede ki... Dikkatli bakınca çok net görüyorum ben bunu. Gerek arkadaş ilişkileri olsun, gerek birlikte oldukları insan olsun. Herkes aslında layık olduğu insanlarla beraber.
            Bana söylenen, benim için yapılan her şey aklımdadır mesela benim. Ufacık bir bayram kutlamasından tutun, 3 sene önce maille yollanan bir şarkıya kadar... Yazdım çoktan o isimleri kalbime. Çok iyi kıymet bilirim, itinayla severim ama itinayla da siliyorum artık, daha huzurlu yola devam edebilmek için...
            2012'de sizi '' siz '' olduğunuz için seven, temiz kalpli, iyi insanlar olsun yanınızda. Hepinize sağlık, huzur ve şans dolu bir yıl diliyorummm! Her şey gönlünüzce olsun.                
           
            Haydi Mutlu Senelerrrr ! :)

2 yorum:

  1. hayat ne zor yaz yaz bitmiyor ne istediklerini söyleyebiliyor ne de söylediklerimizle tatmin olabiliyoruz hep daha fazla hep daha fazla konu ne olursa olsun dönüyor dönüyor aşktan konuşurken buluyoruz kendimizi ne zordur ki hislerimizin peşindeyken gerçekleri görmezden geliyoruz sonunda üzülüyor ve üzülüyoruz hayat yarından ibaret değil arkadaşım sende benim gibi bunu çok iyi biliyorsun hayat yarından sonrası için çalışmak demek mutluluk sadece bu şekilde mümkün sanırım ev alıp borcunu ödemek gibi uzun süren çabanın sonucunda elde ediliyor başarabileni görmek umut verecek ama sanırım çevremizde kimse yatırımı seviyor ;) takipçin:)))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Takipcim ;),
    Ne güzel yazmıssın... Bilmez miyim?.. Hemen hemen aynı seyleri düsünüyoruz zaten bircok konuda:)Senin gibi iyi kalpli bir insan, eminim o tarif ettigi mutluluga ulasacak... Gönlünde neler varsa, gercek olacak... Bunun icin hic süphem yok:)

    PS: Kardan adam yapmadan bu kıs bitmesin diyorum, Meshur Adıyaman Cig Koftecisi diyorum, yakında gelecegin sehrin adını da degerli takipcilerime bırakıyorum hahha :)

    YanıtlaSil